Tuesday, February 02, 2010

Konspirasi Musuh Islam


MUSUH-MUSUH ISLAM hari ini berusaha memadamkan kekuatan umat Islam dengan mewujudkan teori-teori dan falsafah-falsafah yang mencabut Islam dari akar umbinya. Mereka menumpukan segala tenaga demi untuk menjauhkan umat Islam dari Islam sekalipun terpaksa menggunakan jalan kekuatan yang dahsyat dan keji. Konspirasi yang diputuskan, yang mereka adalah golongan penyembelih sedangkan umat Islam adalah mangsanya.

Teori-Teori dan Falsafah-falsafah yang diwujudkan oleh mereka:-


1. Teori evolusi Darwin yang cuba menghancurkan segala bentuk agama dari asasnya.

2. Teori seks Frued yang cuba menukarkan manusia kepada haiwan yang tidak mempunyai cita-cita selain memenuhi keperluan syahwatnya semata-mata.

3. Falsafah Pragamatisma Amerika yang hanya berasaskan kepentingan dan faedah tanpa mengambil kira nilai dan akhlak.

4. Falsafah Atheis Marxist yang mengingkari sesuatu yang tidak dapat dilihat dan
menghamburkan api fitnah dalam lapisan masyarakat.

5. Teori Mantiq (logikal) iaitu satu bentuk falsafah material yang mengingkari Allah dan segala
bentuk metafizika.

6. Wujudiyah (Atheis) yang begitu melampaui batas terhadap kebebasan manusia hingga ke batas mensia-siakan kebebasan dan kehormatan orang lain.

Jelas menunjukkan kepada kita, kekuatan-kekuatan yang dibina oleh mereka tujuannya tidak lain dan tidak bukan adalah untuk melaksanakan matlamat ini iaitu :


1. Menjauhkan ummat Islam daripada realiti Islam yang sebenarnya sebaliknya mengekalkan mereka sebagai seorang Islam dari segi namanya sahaja.

2. Membendung setiap keadaan dan bentuk-bentuk yang boleh menyebabkan kebangkitan semula Islamsetelah kejatuhan khilafah Islamiah pada tahun 1924 samada dalam bentuk dikawal, harakah mahupun daulah.

Sedarlah kita, bahawa aqidah dan negara kita sedang diporak perandakan oleh musuh-musuh Islam.Maka peranan kitalah, untuk menyedarkan dan membangkitkan kepada umat Islam betapa jahatnya perancangan musuh Islam yang sentiasa dengki dan dendam terhadap Islam.


No comments:

Anda mungkin juga meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...